Felsőtárkány látnivalói

Dínó Park

Cím Felsőtárkány Dínó-völgy 47.981222 N, 20.413959 E
Varázslatos világba érkezhetnek a gyerekek, amikor a Felsőtárkány melletti gyönyörű völgybe lépnek. A völgyben egy kis patak folydogál mocsárba érkezve. ami igazán hangulatos hátteret biztosít a dinoszaurusz kiállításhoz. A völgy megidézi az egykori ősvilágot, mintha valóban a múltban sétálnánk. A kiállítás különlegessége, hogy a Magyarországon talált összes dinoszaurusz is megtekinthető.

Élethű, tudományos alapossággal bemutatott dinoszauruszok várják a látogatókat...
A dínók nemzetközi múzeumi minősítéssel rendelkeznek, mozognak és hangot adnak.
Kicsik és nagyok egyaránt szórakozva mélyíthetik ismeretüket a dínók világáról.

Az élményt fokozza, hogy itt található az utolsó élő dinoszaurusz is amit a gyerekek meg is szelídíthetnek az élő dínó show-ban, és aztán akár fogócskázhatnak is vele.

A gyerekeknek nincs nap játék nélkül, ezért, a gyerekeket a kiállításon kívül rengeteg dínós játék várja. pl. óriás gigacsúszda, vizi dodzsem, dínófejes ugrálóvár, gokartpálya és még sok egyéb meglepetés. Az apukák és anyukák sem fognak unatkozni. Sok izgalmas játék várja őket is.

Az Élő Dínó Show mellett a színpadon színházi, bábszínházi előadásokkal, illetve élő koncertekkel is találkozhatnak. A műsorokról az Előadásaink menüponnál tájékozódhatsz.
Kirandulastervezo-Felsotarkany-Dino-Park.webp Kirandulastervezo-Felsotarkany-Dino-Park-2.webp Kirandulastervezo-Felsotarkany-Dino-Park-3.webp