Felsőlajos látnivalói

Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark

Cím Felsőlajos Benei-dűlő 47.049172 N, 19.491833 E
Kapcsolat Telefon: 30/9681-432 Web: www.maganzoo.hu Email küldése
A park teljes területe 20 hektár. Állataink nagy, tágas kifutókban, szeretetben élnek. Az erdő kellemes, hűs árnyékot adó. Főleg akácfákból áll, de megtalálhatók a nyár és a nyír mellett egyéb fajták is. Tavasszal, mikor az akác virágzik tömény virágillat tapasztalható a park egész területén. Ősszel viszont „izzik” a területünkön található ős galagonyás.

Több mint 1 kilométer sétálóút áll rendelkezésre a vendégeknek, amely az állatok kifutói, a játszótér és a melegkonyhás büfé mellett kanyarog. A talaj homokos, tehát bármekkora eső is eshet, az utak mindig jól járhatók. A Kiskunságra jellemzően hosszú, száraz, esőmentes időben enyhén porol. A türelmes látogató az állatkerti állatok mellett megszámlálhatatlan védett madárral vagy akár mókusokkal is találkozhat a területen.

Állatkertünk leginkább a nevükre hallgató állatainkról és a sokaknak felejthetetlen élményt nyújtó kölyökállat bemutatókról ismert. Szeretettel várunk mindenkit ebben a szerény, ám sokak által kedvelt állatgyűjteményben. Legyen a vendégünk és térjen vissza hozzánk!
Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark, Felsőlajos Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark, Felsőlajos Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark, Felsőlajos Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark, Felsőlajos