Esztergom látnivalói

Kadosa Jurta Esztergom-Búbánatvölgy

Cím Esztergom Ökörszem utca 34. 47.801739 N, 18.798149 E
Pároknak, családoknak és kisebb baráti társaságoknak nyújtunk kényelmes, a mai komfortérzetnek megfelelő szálláshelyet jurtánkban, ami azonban mégis felidéz bennünk egyfajta archaikus hagyományt.

A jurta egy ősi hajlék, és még annál sokkal több. Egy szellemi erőtér, ahol az anyagi, alsó hálózat - a kerege - egyesül a gyűrűt formáló tündökbe futó rudak égi világával, megalkotva ezáltal a tökéletes Egy-séget.

Emiatt egy igazán különleges szálláshely, melybe belépve mi is érezhetjük ezt a tiszta harmóniát.

Jurtánk közvetlenül az erdő mellett helyezkedik el, a Dunakanyar kis ékszerdobozában, Esztergom-Búbánatvölgyben. Ez tovább erősíti az ember és természet között fennálló kapcsolatot, melyet vendégeink itt teljes mértékben átélhetnek.

A Kadosa Jurta egész évben várja kedves vendégeit.
Jurtánk fűthető, jól felszerelt konyha került benne kialakításra, valamint a fürdőszoba is megközelíthető a jurtából egy belső lépcsőn keresztül, hiszen közvetlenül a jurta alatt helyezkedik el.

Búbánatvölgy számos kirándulási, túra vagy akár horgászási lehetőséget is magában rejt, sőt a Pilis-hegység csodás tájait is könnyen megközelíthetjük innen. A nyári melegben pedig a szabadtéri strandok vizei nyújtanak hűsítő enyhülést a közeli Palatinus-tó vagy a Duna partján, a Pilismaróti-öbölben.
NTAK szám: MA22054344
Kadosa_Jurta_1.jpeg Kadosa_Jurta_2.jpeg Kadosa_Jurta_3.jpeg Kadosa_Jurta_4.jpeg