Esztergom látnivalói

Aquasziget

Cím Esztergom Táncsics M. u. 5. 47.794589 N, 18.737525 E
Az Aquasziget Esztergom Magyarország egyik legmodernebb fürdőkomplexuma. Egyedülálló fürdőélményben lehet része annak, aki ellátogat az Esztergomba, a Finta József Ybl- és Kossuth díjas építész által tervezett fürdőbe. A teljes kikapcsolódást négy részleg, az Élményfürdő, a Wellness Világ, az Egészség Központ és a Szépség Központ szolgáltatásai biztosítják.

Különleges, nem hétköznapi kényeztetésben részesülnek azok a vendégek, akik felkeresik az Aquasziget hamamját. A Hamam tradicionális török fürdő, tulajdonképpen a méregtelenítés egyik igen kellemes folyamata.
Az Aquasziget két exkluzív pihenő helyisége, mely teljes feltöltődést, érzéki kényeztetést kínál azon Vendégeinek, akik testük és lelkük megújulására vágynak.

A családosok lehetőségeire kiemelten figyel az Élményfürdő, éppen ezért számos Bababarát szolgáltatást is kínálnak a kismamáknak és gyermekeiknek.
A fürdő szolgáltatási körébe fitness lehetőségek is tartoznak, többféle program is rendelkezésére áll a mozogni vágyó vendégeknek.
Aquasziget, Esztergom Aquasziget, Esztergom Aquasziget, Esztergom Aquasziget, Esztergom