Eplény látnivalói

Intersport Síaréna

Cím Eplény Malomvölgyi utca 1. 47.213979 N, 17.929448 E
Kapcsolat Telefon: 70/425-7674 Web: www.siarena.hu Email küldése
Az Intersport Síaréna változatos, 7984 méter hosszú pályarendszerén 16 különböző útvonalon lehet hódolni a téli sportoknak. Eplényben található Magyarország leghosszabb egyben, megállás nélkül síelhető útvonala, amely 1927 méter hosszú és teljesen kezdőbarát kék jelzésű szakaszokból tevődik össze. Teljesen kezdőktől a profikig mindenki jól érzi magát a különböző pályák kavalkádjában, legyen az snowboardos vagy síelő.

Természetesen az esti sízés lehetősége is biztosított az Intersport Síarénában. Több mint 4 kilométer kivilágított sípálya várja az esti sízésre érkezőket.
A freestyl stílust kedvelők részére nálunk található a 2016-ban megújult NITRO SNOWPARK! Új elemek, új struktúra és megjelenés!
Az Intersport Síaréna több napra kínál kellemes, aktív kikapcsolódási lehetőséget az egész családnak, egészen a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Az eplényi Intersport Síaréna igazi felvonó-nagyhatalom. Nálunk található Magyarország egyetlen 4 üléses felvonója, az Audi Sport felvonó. Emellett még három csákányos, két tolókaros és egy műanyagköteles felvonó garantálja a minimális sorban állást.
Intersport Síaréna, Eplény Intersport Síaréna, Eplény Intersport Síaréna, Eplény Intersport Síaréna, Eplény