Enying látnivalói

Kabóka Lovastanya

Cím Enying Kabókapuszta, Tóth Árpád u. 2. 46.887777 N, 18.273916 E
A Kabóka Lovastanya öt patkós minősítésű, mely jelzi szolgáltatásink bő válsztékát és minőségi színvonalunkat. Modern panzió és lovarda épület, fedett medence, sportpálya és gyönyörű környezet fogadja a hozzánk látogató vendéget. Kabóka a nyugalom szigete lehet mindenki számára.

A Balatontól mindössze 15km-re Budapesttől egyórányi autóútra található a Kabóka Lovastanya. Kétszáz hektárnyi erdőkkel, rétekkel és halastavakkal tarkított táj várja az idelátogató turistákat. A páratlan szépségű táj és a számos kikapcsolódási lehetőség felejthetetlen élményben részesíti a lovassport szerelmeseit, de azokat is, akik csak egyszerűen pihenésre vágynak.

Aki még soha nem ült nyeregben, annak is megéri ide látogatni. Kezdőtől a haladóig itt mindenki megtanúlhatja a lovaglás csinját-binját. És aki már egy kicsit is biztonságban érzi magát a nyeregben az lovas túráinkon szerezhet újabb tapasztalatokat.

A lovastanyán 4 db kétágyas, 2 db háromágyas légkondícionált panzió szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobákhoz saját fürdőszoba, TV és hűtőszekrény is tartozik WIFI elérhetőséggel.

A szobák alatti étkezőben szolgáljuk fel a reggelit vendégeink számára, az ebéd és a vacsora pedig a közeli Turul étteremben rendelhető meg.
Lehetőség van a grill kemence vagy a tűzrakóhely használatára, ami szallonasütésre és bográcsozásra is alkalmas.

A lovastanya előtt közvetlenül található a fedett, fűthető vízű medence (6X15 m). A medence melletti füves területen napozóágyak találhatóak. Ide kapcsolódik még egy külön kis házikó, ahol zuhanyozni és átöltözni lehet és ahol a kondicionáló terem is található.

Azon vendégeinkre is gondoltunk akik a lovaglás helyett inkább teniszezni, kosárlabdázni, röplabdázni vagy focizni szeretnének. 20X40 m-es multifunkciós, műfű borítású sportpálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére.
Kisgyermekes családoknak tudjuk ajánlani kis medencénket (0-3 éves korig) és játszóházunkat (3-7 éves korig), melyen csúszda és hinta található.

A tulajdonos a tanya másik szárnyában lakik és készségesen áll rendelkezésre a programok összeállításában. Németül és angolul is beszélünk!t.
Enying_Kaboka_Lovastanya_1.webp Enying_Kaboka_Lovastanya_2.webp Enying_Kaboka_Lovastanya_3.webp