Egerszalók látnivalói

Thermal Park Egerszalók

Cím Egerszalók Thermal kemping sor 2. 47.852505 N, 20.328054 E
Kapcsolat Telefon: 36/789-607 Web: www.egerszalok.eu Email küldése
Egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol az ember kicsit elbújhat a város zajától, de a kényelemről nem kell lemondania. Csend, nyugalom és friss levegő. Ehhez adja hozzá tágas, elegánsan berendezett apartmanjainkat, szobáinkat és azt a családias hangulatot, amivel vendéglátóik várják Önöket.

Thermál vizes medencéink, selfness programjaink további élményt nyújtanak a táj és a vidék hangulatához.
A természet közelsége áthatja az embert. Kiszakítja a hétköznapokból, úgy hogy ezért semmit nem kell tennie. Sajátos tisztító- és gyógyító erővel hat.

A vidék nemcsak természeti és kultúrtörténeti értékeit  nézve érdekes, hanem a völgyben található 3 különböző összetételű gyógyvize miatt is.
Ezekre a kutakra már kiépültek a fürdők, más-más hangulatban. Szállodánk és kempingünk a gyógyvizek -völgyében, az egerszalóki gyógyfürdőtől 300 m-re, a demjéni fürdőtől 1500 m-re helyezkedik el.

Gyógyító nedűink nemcsak a föld mélyéről hanem  pincéink hordóiból is származnak. Egerszalók az egri történelmi borvidékhez tartozik, annak egyik fontos termőterülete. A régió borainak gazdag választékát kínálja szállodánk.
Legyen Ön is vendégünk!
Thermal Park Egerszalók, Egerszalók Thermal Park Egerszalók, Egerszalók Thermal Park Egerszalók, Egerszalók Thermal Park Egerszalók, Egerszalók