Egerszalók látnivalói

Tájszoba és Babakiállítás

Cím Egerszalók Széchenyi u. 9. 47.870617 N, 20.324584 E
Kapcsolat Telefon: 36/200-029 Email küldése
A Gyógyvizek Völgyében, Egerszalókon találják a Turisztikai Információs Irodát, amely segíti az idelátogató turisták tájékozódását, valamint egyben kiállítóhely és számos rendezvény helyszíne is.

A turista információk mellett, a vendégeknek egy kellemes időutazásban lehet részük, ha megtekintik az épületben található tájszobát, illetve a babakiállítást. Ajándékboltunkban helyi portékákból, kézműves árukból válogathatnak.  Ha kerékpáron szeretnék felfedezni a környéket arra is van lehetőség, felnőtt kerékpárok bérelhetők az irodában, kedvező áron, 24 órás bérléssel.

Nyári szezonban felülhetnek a Tücsökbuszra is, melynek segítségével kb 40 perc alatt megismerhetik a település látnivalóit. Kellemes, zenés idegenvezetés hallható a nyitott sétabuszon. A Tücsökbusz a Turisztikai Irodától indul ( Egerszalók, Széchenyi u. 9.) és a végállomás a Barlanglakásoknál ( Sáfrány u. vége)

Üljenek fel és kényelmesen, hátradőlve nézzék végig a kis falunkat.
Szombat délelőttönként az iroda udvarán a termelői piacon vásárolhatnak a helyi portékák közül.
Tájszoba és Babakiállítás, Egerszalók Tájszoba és Babakiállítás, Egerszalók Tájszoba és Babakiállítás, Egerszalók Tájszoba és Babakiállítás, Egerszalók