Eger látnivalói

Noé Kertje Élménypark

Cím Eger külterület 47.858768 N, 20.371611 E
Egri látványosság, egy rendhagyó egyedi kiállítás! Szoborparkunk csak téged vár 120 szoborral, hogy megismerd Noé történetét.

Tucatnyi, csak nálunk látható érdekes anyagból készült egyedi alkotások. Bármilyen korú is vagy, ezt a várost és ezt a kiállítást LÁTNOD KELL!

A csobogó patak mentén álló állatok egy részére fel is lehet ülni, hát ne hagyj ki egy szelfit a pandákkal, vagy a struccal!

Kora tavasztól késő őszig tartó szabadtéri kiállításunk, melyre kicsiktől az idősekig mindenkit szeretettel várunk, egy kis kikapcsolódásra ebben a rohanó világban.
Saját parkolóval, ajándék bolttal, egy kis tóval, vízeséssel, közel 120 szoborral, Noé bárkájával, állandó festménykiállítással várunk.

Ez élményparkunk mottója. Megépítjük Noé bárkáját, ahonnan fenséges a kilátás, plussz az állatok megformálása művész szemmel, különböző érdekes anyagokból. Megfoghatod, megsimogathatod, közel mehetsz hozzá. Gyere el és nézd meg hátha te is kedvet kapsz a szobrászkodáshoz! Évről-évre próbálunk egyre több állatot bemutatni, érdekes anyagokat felhasználni, újrahasznosítani.

Eger látnivaló tekintetében pompásan teljesít a turisztikai palettán, mert az út porát bocskorán viselő utazó belemeritkezhet az egri programok végtelen tárházába, és megismerheti Noé történetét is.

Egy kis meglepetés a ligetünkben, a bárka mögött: élő állat etethető a Nyuszi tanyában egy tengeri malac részvételével.
Állat óvodánkban 25 db kis állat szobor várja a gyerekeket.
Noé Kertje Élménypark, Eger Noé Kertje Élménypark, Eger Noé Kertje Élménypark, Eger Noé Kertje Élménypark, Eger