Eger látnivalói

Almafa Apartmanház

Cím Eger Babócsay S. u. 31. 47.893199 N, 20.364867 E
Útvonaltervezés
térkép
Apartmanházunk 1998 óta szeretettel várja kedves vendégeit Egerben, a Szépasszony-völgy és a belváros közelében, Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb városában, a Bükk hegység lábánál. Eger és környéke kiránduló helyei kiváló kikapcsolódást nyújtanak családoknak, baráti társaságoknak, üdülni, pihenni, nyaralni vágyóknak, kerékpárosoknak, túrázóknak, török és gyógyfürdőt, borturizmust kedvelőknek az év minden napján.

Jöjjön el hozzánk, ha meg szeretné ismerni ezt a gyönyörű kis “ékszerdoboz” várost. Bebarangolhatja az egri várat, sétálhat a város a város alatt, a híres templomainkban és a szűk kis utcáinkon. Bejárhatja a borairól ismert Szépasszony-völgy pincéit, ha egészségének szüksége van a termálfürdő gyógyító erejére, vagy egyszerűen kikapcsolódni, feltöltődni szeretne a rohanó hétköznapokból.

Kikapcsolódásként, pihenésként válassza a nyugodt és csendes, pihenő övezetben található Almafa Apartmanházat és legyen része vendégszeretetünkben!
Eger_almafa_apartmanhaz_1.webp Eger_almafa_apartmanhaz_2.webp Eger_almafa_apartmanhaz_3.webp Eger_almafa_apartmanhaz_4.webp