Dunavarsány látnivalói

Moby Dick Horgásztó

Cím Dunavarsány Szárnyasliget dűlő 47.282262 N, 19.098226 E
Kapcsolat Telefon: 70/908-1089 Web: www.mobydickhorgaszto.hu
A tórendszer mindig is a horgászok kedvenc célpontja volt!
Biztosak vagyunk benne, hogy minden idelátogató sporttársunk megtalálja itt a számítását. Célunk, hogy a hozzánk látogatók felejthetetlen élményekben és fogásokban, gazdag és zavartalan kikapcsolódásban részesüljenek! Enne érdekében a tórendszer nagyszerű adottságait figyelembe véve próbáljuk a hozzánk látogató horgászok igényeit maradéktalanul kielégíteni.

A tó éjjel – nappal várja vendégeit! Nem csak a felnőtt horgászoknak szeretnénk új lehetőségeket és zavartalan kikapcsolódást nyújtani, hanem a gyermekekre gondolva az Ő számukra felnőtt kísérete mellett INGYENESSÉ tettük a horgászatot. Az ifjúsági horgászok pedig félnapos jegy megváltásával horgászhatnak egész nap. Mindezek mellet díjmentessé tettük a gépkocsik behajtását és a horgászokkal érkező kísérők belépését is. Lehetővé tettük a csónak használatot és az etető hajók alkalmazását.

Olyan új szemléletet és koncepciót kívánunk nyújtani a hozzánk ellátogatóknak, hogy élményekkel tele horgásznapok után újra örömmel térjenek vissza hozzánk.

Ennek érdekében a tavainkon kamera rendszer, halászati őri és biztonsági szolgálat biztosítja vendégeink teljes körű kikapcsolódásának zavartalanságát.

A büfé új nyitva tartással várja vendégeit! Nem csak frissítőt vagy a meleg napokon egy jó hideg sört, hanem ezen túl a horgászathoz szükséges aprócikkeket, csalikat is beszerezhetünk itt.

Célunk, hogy a „MOBY” mindennapi rohanó világunkban a gondtalan kikapcsolódás és pihenés szigete legyen.

A horgásztavak száma 6 nagy tó + 2 kicsi, amely téli horgászatra is alkalmas. A komplexum területe közel 50 Hektár.

A tórendszer kedveltségét megalapozzák az átlagostól sok esetben sokkal nagyobb halak. Nálunk nem ritkák a 10 kg-n felüli pontyok, a 20, vagy akár 50 kg feletti harcsák (de rendelkezünk 100 kg. örüli harcsákkal is). Nagyon sok rekordlistás süllőnk, csukánk, keszegünk, kárászunk van. Fogtak már nálunk 6 kg feletti pisztrángot, 18 kg feletti afrikai harcsát, 3,65 kg-s compót, 4 kg feletti dévérkeszeget, 9 kg feletti balint.

Folyamatos telepítéssel biztosítjuk a mindenkori rendkívüli halbőséget, melyet lehetővé tesz a megfelelő vízmélységet biztosító tórendszer.
Moby Dick Horgásztó, Dunavarsány