Dunaremete látnivalói

Dodó Vadfarm és Horgásztó

Cím Dunaremete Kossuth Lajos u. 1. 47.877444 N, 17.440174 E
Kapcsolat Web: www.facebook.com
Töltsön el nálunk egy felejthetetlen napot családjával!
A Szigetköz szívében fekvő kicsiny faluban, Dunaremetén nyújt kikapcsolódási lehetőséget a Platán Étterem, Horgásztó és Dodó Vadfarm.

Az étterem ablakaiból csodás panoráma nyílik, hiszen egy horgásztó partján áll. A jellegzetes magyar konyha ízei mellett hal- és vadspecialitásokkal várjuk vendégeinket.

Vállaljuk különböző rendezvények (családi rendezvények, legény és leánybúcsúk, esküvők, ballagások, osztálytalálkozók, céges bulik, kitelepülések) teljeskörű lebonyolítását!

Az étterem közvetlen közelében kinti grillezési lehetőségre, szabadtéri szórakozásra is lehetőség van. Ezt az élményt fokozza a horgásztó látványa, melyben ponty, amúr, afrikai harcsa, keszeg, kárász egyaránt megtalálható.
A látogatók itt közelről találkozhatnak szarvasokkal, bárányokkal, muflonnal, vaddisznókkal, madarakkal és sok más érdekességgel. Az itt élő állatok zömében saját nevelésűek, csakúgy, mint a farm névadója, Dodó, a szarvasbika, akit egy áradás után a kerítésen fennakadva találtunk kiskorában.

A 2011-es esztendőben, amikor fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte a farm, úgy gondoltuk, hogy felújítjuk, korszerűsítjük és bővítjük a területét, mely gyakorlatilag megnégyszereződött. Mára már csoportokat is tudunk fogadni, gyermek- és természetbarát programokat szervezünk.
Dodó Vadfarm és Horgásztó, Dunaremete Dodó Vadfarm és Horgásztó, Dunaremete Dodó Vadfarm és Horgásztó, Dunaremete