Dunakiliti látnivalói

Sári Csárda Étterem és Panzió

Cím Dunakiliti Csölösztői út 3. 47.974389 N, 17.2976749 E
Kapcsolat Telefon: 96/671-478 Web: www.saricsarda.hu Email küldése
A hét minden napján nyitva tartó, ízig-vérig magyaros, nádfedeles Sári Csárda múlt századot idéző berendezéssel, házias ízekkel várja a gasztronómia szerelmeseit.
Nyáron a 250 fő befogadására alkalmas Duna parti teraszunkon kemencében sütött finomságokkal, szabad tűzön főtt bográcsos ételekkel várjuk Önöket, melyekhez kitűnő minőségű pálinkáinkat és a magyar borvidékek kiváló borait ajánljuk! Ez a meleg hangulatot árasztó csárda kiválóan alkalmas családi rendezvények, esküvők, bankettek lebonyolítására.

A nádfedeles csárda a Duna partján igazán jó választás lehet baráti társaságok, romantikázni vágyó párok és családok részére is. A Duna-parti teraszon az öreg fűzfák árnyékában kellemes élményben lehet részük, melyhez mi teljes testi-lelki feltöltődést garantálunk vendégfogadónkban.

Ízig-vérig magyaros Sári Csárdánkban 6 db 2-3-4 fő elhelyezésére alkalmas szobák kaptak helyet fürdőszobával, WC-vel, LCD televízióval, telefonnal és internet csatlakozási lehetőséggel. A múlt század hangulatát idéző szobákban korhű elegancia és a mai kor luxusa biztosít pihentető kikapcsolódást.

A tulajdonos minden apró részletre figyelt, ezért is helyezkedik el a csárda a Duna partján, mesébe illő környezetben. A csárda belső terei és szobái a régmúlt hangulatát idézik, mely a régi falusi fogadók világába repít vissza minket. A Duna-parti teraszon vendégeink lágy zene mellett élvezhetik a táj szépségét ínycsiklandozó ételek társaságában. Ínyenceket magyaros kemencés ételeinkkel várjuk. Mindehhez párosul egy vízparti park óriás játszótérrel.
NTAK szám: PA19002004
Sári Csárda Étterem és Panzió, Dunakiliti Sári Csárda Étterem és Panzió, Dunakiliti Sári Csárda Étterem és Panzió, Dunakiliti Sári Csárda Étterem és Panzió, Dunakiliti