Dunabogdány látnivalói

DOG HILL Apartman

Cím Dunabogdány Kutyahegyi út 2. 47.792221 N, 19.013887 E
A DOG HILL Apartman a Borgarázs Manufaktúra vendégháza, egy igazi menedékhely a Dunakanyarban, mely kivételes elhelyezkedése és modern építészeti kialakítása révén ideális célpont mindazon borkedvelő társaságok (8+4fő) számára, akik egy nyugodt és természetközeli környezetben szeretnének feltöltődni és érdeklődnek a helyi gasztronómiai élmények iránt.

Az apartman magas minőségű felszereltséggel rendelkezik továbbá óriási 80 m2 panorámás terasszal és hozzá tartozó 0,5 hektáros területtel,amely biztosítja a felhőtlen pihenést,hogy felejthetetlen élményt nyújtson vendégei számára. A területen vadvirágok és erdei környezet várja a pihenni és felfrissülni vágyókat. A Birtok részét képezi egy kisebb 300 tővel bíró szőlő ültetvény is, mely Dunabogdánynak egy saját szőlőfajtája a Bogdányi Dinka.

A kilátás és panoráma egyedülálló a területről és az apartman szobáiból is. Látni a kis és nagy dunai ágat, szemben az egész Börzsönyi hegység vonulatát. Csodálatos naplementék láthatóak az apartman teraszáról és a jakuzziból, valamint borteraszról is.

A házhoz tartozik egy borkóstoló terem is épített borfallal. Rendelkezünk egyedi kör grill sütővel, van bográcsozási lehetőség is. Sétálva egy órán belül elérhető az erdőn keresztül a Visegrádi vár, Mogyoróhegy, sípálya, bob pálya. 30 perc sétával elérhetőek a faluban lévő éttermek, bolt, gyógyszertár, dohánybolt, pékség. Autóval 5-10 percen belül eljuthatunk a felsorolt helyszínekre. 20 p autóval Esztergom és Szentendre.

Lehetőség van az alábbi programokra az apartmanban és annak közelében:
Borkóstolás
Jacuzzi
Túrázás
E-bike
Suppolás
Masszázs

Egyéni kéréseket, bekészítést (pezsgő, csokoládé, virág, torta, egyéb) szívesen teljesítünk, egyéni árakkal.
NTAK szám: EG24091137
DOG HILL Apartman, Dunabogdány DOG HILL Apartman, Dunabogdány DOG HILL Apartman, Dunabogdány DOG HILL Apartman, Dunabogdány