Domony látnivalói

Vad Quad

Cím Domony Akác utca 86/a 47.637100 N, 19.404870 E
Kapcsolat Telefon: 30/250-6666 Web: www.vadquad.hu Email küldése
Közel 10 éve foglalkozunk quad és terepjáró túrák, egyéni valamint céges rendezvények, illetve csapatépítő tréningek szervezésével. “Bázisunk” Budapesttől mindössze 30 km-re, Domonyvölgy erdős dombjainak festői környezetében, az M3-as autópálya, illetve a 30-as főútvonal használatával könnyen és gyorsan megközelíthető helyen található.

A túrákat több ezer hektáros magánterületen és az erre kijelölt szolgálati utakat használva szervezzük.Az általunk kínált szabadidős és sport tevékenységek egyaránt alkalmasak hétvégi kikapcsolódásra, csapatépítésre, családi és céges rendezvények lebonyolítására, természetesen mindent a vendég igényei szerint. Folyamatos fejlesztésű járműparkunk (professzionális Suzuki típusú felnőtt és gyermek Quad-ok, Suzuki Samurai terepjárók, csoportok extreme túráztatásra is alkalmas Gaz66 katonai tehergépkocsik) kialakításánál a családi, baráti, illetve céges rendezvények és túrák lebonyolítása fő szempontként szerepelt.

Vadquad
Az Extreme MT-LBu könnyű lánctalpas vezetése a közelben lévő harckocsi pályán igazi adrenalin próba. Azoknak a vendégeknek, akiknek nem elég a földön élvezhető extrém kínálat, ajánljuk a helikopter, vagy gyrocopter által nyújtott élményeket. Igény szerint (akár külső helyszínen is) különleges csapatépítő programokat (katonai akadálypálya, hordójárgány, bobcat program, légpuskalövészet), illetve csoportos étkeztetést is biztosítunk, és a pihenésre vágyó vendégeknek szállás is áll a rendelkezésükre. Célunk, hogy környezetünk tisztasága és maximális védelme mellett vérpezsdítően izgalmas programokon keresztül megismertethessük Önökkel a természeti környezetünk szépségeit, erdőink és tavaink világát, mindeközben jobban megismerve barátainkat, társainkat is.
Vad Quad, Domony Vad Quad, Domony Vad Quad, Domony