Domony látnivalói

D-Beach

Cím Domony Akác u. 47.632776 N, 19.405670 E
Kapcsolat Web: www.astrand.hu
A rendkívül látványosan és dinamikusan fejlődő Lázár Lovas Park tulajdonosai Lázár Vilmos, Lázár Zoltán, valamint a Domonyvölgyi Szabadidőpark és strand szomszédságába költöző Klausmann Viktor elhatározták, hogy az elhanyagolt, gazdátlan területen egy színvonalas szabadidő parkot alakítanak ki. 2005 tavaszán létrejött a D-Beach Kft.

Az új bérlők egy színvonalas, kultúrált natúr park létrehozását tűzték ki célul, amely 14000 négyzetméter homokos plázzsal, strandröplabda és strandfoci pályákkal áll a környékbeliek és az országos bajnokságok rendelkezésére.

Különleges és egyedi a strand és a szabadidőpark, tengerparti hangulatot idéző partszakasza melyhez hasonló Budapest 30 kilométeres vonzáskörzetében nem található. A további tervek között első számú jelentőségű egy színpad létesítése, amelyen nyári koncertsorozatot terveznek. A D-Beach lehetőségei természetesen bővülnek a szomszédos Lázár Lovaspark kínálatával, amely az ország egyik legnagyobb lovas és fogathajtó központjaként nyújt programokat, valamint a D-Beach-től alig öt kilométerre található egykori katonai gyakorló pályával, amely offroad és quad versenyek kiváló helyszíne.
D-Beach, Domony D-Beach, Domony D-Beach, Domony