Dombóvár látnivalói

Gunarasfürdő

Cím Dombóvár Kernen tér 1. 46.401671 N, 18.167547 E
A fürdő két nagyobb egységre osztható: az egyik a szezonálisan üzemelő strandfürdő, a másik az egész évben üzemelő fedett gyógyfürdő és a hozzá kapcsolódó gyógyászati részleg. A fedett fürdőben kapnak helyet wellness szolgáltatásaink is.

A fürdő egy 8 hektáros parkban található. A szezonálisan üzemelő strandfürdőn minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozást: két gyógyvizes ülőmedence, egy gyermek kalandmedence, strandmedence, úszómedence, három élménymedence, trambulinmedence, csúszda fogadómedence, valamint hatpályás csúszdapark várja a látogatókat. Akinek sportolni támad kedve rendelkezésre áll két homokkal borított strandröplabda pálya, egy strandfoci pálya, kosárpalánk, ping-pong asztal és lábtenisz pálya.
A fürdőben található 1 hektáros tó partján árnyas pihenőhelyek szolgálják a vendégek kényelmét.
A strandfürdőn váltókabinos öltöző áll térítésmentesen a vendégek rendelkezésére. Az ötöző közvetlenül a strandfürdő főbejáratánál található. A fürdő saját, zárt parkolóval rendelkezik, melyen keresztül a strandfürdő főbejárata közvetlenül elérhető.

A fedett gyógyfürdő egész évben várja a gyógyulni, frissülni, pihenni vágyókat. Az itt található medencék: egy gyógyvizes levezető úszó, két gyógyvizes ülőmedence, szauna úszómedence, szauna mártózó medence, tornamedence és súlyfürdőmedence, valamint a szabadtéren lévő, de a fürdőhöz közvetlenül kapcsolódó két élménymedence.
Wellness szolgáltatásaink igazi testi-lelki felüdülést okoznak. A fény-, illat- és zeneterápiás finn szauna és infraszauna mellett megtalálható a gőzkabin, a szabadtéri finn szaunaház, a jacuzzi, a szolárium, valamint a különböző légzőszervi- és bőrbetegségekre is jótékony hatással bíró sóterápia is. Egyedülálló Feng Shui testkezelések, méregtelenítő, stresszoldó programokkal. A hagyományos svéd masszázs mellett illóolajos testmasszázs, mézes testmasszázs, csokis testmasszázs, valamint cellulit masszázs is várja a látogatókat.
Gunarasfürdő, Dombóvár Gunarasfürdő, Dombóvár Gunarasfürdő, Dombóvár Gunarasfürdő, Dombóvár