Demjén látnivalói

Rózsapark Vendégház

Cím Demjén Akácfa utca 2. sz 601 hrsz. 47.832020 N, 20.323522 E
Kapcsolat Telefon: 30/625-5851 Web: www.rozsapark.hu Email küldése
Vendégházunk Demjénben található, a Laskó patak mentén. községünk megkapta a Gyógyfalu elnevezést, a tiszta levegőnek köszönhetően.

Egertől, mindössze 8 km-re, egy 360 ha. gyönyörű erdő szomszédságában vagyunk, ahol már kora tavasztól madárcsicsergésre ébredhet a kedves vendég, illetve egy kis szerencsével őzekkel is találkozhatnak.

1 ha. területen helyezkedik el a vendégházunk, parkokkal, 4000 tő rózsa, 650 tő levendula, leanderek és számtalan növények ékesítik a vendégházunk környezetét.

12 szobánk van, minden szobához privát fürdőszoba tartozik és minden 3 szobához tartozik egy közös étkezős nappali, valamint egy külön álló kb. 100 m2-es közösségi terem a kikapcsolódni, bulizni vágyóknak. Bográcsozási, grillezési lehetőséggel, és egy külön kis előkészítő konyhánk áll a vendégek rendelkezésére. Igény szerint Svéd asztalos reggelit is tudunk biztosítani. Van egy panorámás külön apartmanunk, akik elvonultan szeretnék eltölteni nálunk a szabad idejüket.
Csoportok részére Wellnes részlegünkkel 2 db. 12 fős dézsa fürdővel, só szobával és szaunával tudjuk a kikapcsolódásukat, pihenésüket szebbé varázsolni.

A gyermekek nagy örömére állat simogatásban is lehet részük, mind a szülőknek, mind a gyermekeknek. (bárányok, ló, kecske, szamár.) Tőlünk 900 m-re található a híres Barlang és élmény fürdő, valamint a közelmúltban átadott VIA FERRATA. 2 km-re található az Egerszalóki só domb, nosztalgia fürdő, valamint 1,5 km-re lévő Demjéni Tó fürdő és nem utolsó sorban Eger város szebbnél szebb nevezetességei.

Várunk mindenkit a RÓZSAPARK VENDÉGHÁZBAN nagy-nagy szeretettel.
NTAK szám: MA22048553
Rozsapark_Vendeghaz_1.webp Rozsapark_Vendeghaz_2.webp Rozsapark_Vendeghaz_3.webp Rozsapark_Vendeghaz_4.webp