Decs látnivalói

RiZoo Állatsimogató

Cím Decs Szőlőhegy 46.283272 N, 18.683351 E
Kapcsolat Telefon: 20/316-0236 Web: www.rizoo.hu
A RiZoo Állatsimogató és Játszókert 4000 m2-es területen fekszik. Hétfő kivételével minden nap 9-18 óra között várjuk az érdeklődőket. Télen sem zárunk be, november és március között előzetes bejelentkezést követően bárki megtekintheti, megsimogathatja az állatokat 9-17 óra között.

Az állatsimogató mellett egy kisebb játszótér, játszókert is helyet kapott, ahol a gyerekek aktívan szórakozhatnak. Aki nyugodtabb elfoglaltságot keres magának, ők kézműveskedhetnek.

Amennyiben a tanítók, tanárok, óvónők úgy gondolják, hogy a gyermekeket egy-egy osztályfőnöki, környezetismereti órán, vagy egy kirándulás keretében a természetbe, az állatokhoz közel vinné, várjuk őket hétköznap, akár hétvégén is.

Lehetőséget biztosítunk szülinapi partyk megtartására is. A szülinapjukat ünneplő fiatalok, gyermekek megtarthatják a rendezvényeiket nálunk, amely magába foglalja az állatsimogató és játszókert használatát is.

Emellett lehetőség van az állatok örökbefogadására, amely egyfajta nevelőszülőséget jelent.

Őshonos állataink: magyar parlagi kecske, mangalica, magyar tyúk, magyar parlagi gyöngytyúk, bronzpulyka, fehér magyar kacsa, magyar lúd

Az alábbi állatokkal találkozhatnak még nálunk a hozzánk látogatók: póniló, alpaka, emu, juh, házinyúl, törpenyúl, tengerimalac, törpemalac, törpekecske, pulyka, kakas, tyúk, gyöngytyúk, néma kacsa, törpe szamár.

Megközelítés:
Szekszárd és Várdomb között, a decsi elágazás 56. számú út buszmegálló mellett.
Az állatsimogató közvetlenül az 56. számú út mellett található.
RiZoo Állatsimogató, Decs RiZoo Állatsimogató, Decs RiZoo Állatsimogató, Decs