Debrecen látnivalói

Kerekestelepi Termálfürdő

Cím Debrecen Szávay Gyula utca 22. 47.507804 N, 21.637001 E
A Kerekestelepi Strandfürdő a debreceni repülőtérrel szemben, a 47-es fõútvonal mellett található. Bár kevésbé ismert, mint a másik debreceni közfürdő a Nagyerdőn, itt is nyugodt, csendes, tiszta levegőjű környezetben, hasonló összetételű termálvizes medencékben pihenhetnek és gyógyulhatnak a látogatók.

A fürdőben két termálmedence és egy fokozatosan mélyülő hideg vizes strandmedence várja a látogatókat. Árnyas, ligetes zöldterületén számtalan szabadidős és sportolási lehetőség kínálkozik. A kerekestelepi fürdő nagysága és környezete miatt különösen ideális kisgyermekes családok kikapcsolódására.

A fürdő vize alkáli- hidrogén-karbonátos gyógyvíz, fluoridion, jódid-és bromid tartalommal. Ivókúra formájában magas gyomorsav-tartalom kezelésére, izomreuma és izomfájdalom, izületi és gerincoszlopi meszesedés, izületi panaszok, mozgásszervi megbetegedés, porckorongsérv kezelésére ajánlott.
A strand területén 250 vendéget befogadó kemping is található!
Kerekestelepi Termálfürdő, Debrecen Kerekestelepi Termálfürdő, Debrecen Kerekestelepi Termálfürdő, Debrecen Kerekestelepi Termálfürdő, Debrecen