Csongrád látnivalói

Csongrádi Gyógyfürdő

Cím Csongrád Dob utca 3-5. 46.709874 N, 20.144513 E
Csongrád-Csanád megye egyik legszebb fekvésű, családias hangulatú fürdője a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda, amely a városközpontban, árnyas fák ölelésében terül el.

A Fürdő különböző hőfokú fedett és nyitott medencéivel várja a pihenni, sportolni és gyógyulni vágyókat. A komplexum új, impozáns, fedett épületében három medence közül választhatnak a vendégek, amelyből kettő az év minden szakában gyógyvízzel üzemel, kültéren az 50 m-es Úszómedence, Gyermekpancsoló, valamint a 400 m2 felületű élménymedence várja vendégeit. A fürdő fedett részében a medencéken kívül büfé, szolárium, valamint szauna és infraszauna, só szoba és aromakabin is szolgálja a vendégek kényelmét.

A gyógyászati részleg komplett fizioterápiás kezelést kínál a gyógyulni vágyóknak.
A reumatológiai szakrendelés mellett gyógyvizünkre és képzett szakembereink tudására és gyakorlatára alapozva több, TB támogatással igénybe vehető gyógyászati ellátást biztosítunk.

A fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik: kültéri óriás sakk, lengőteke, anakonda csúszda, játszótér, valamint a kicsik örömére egy minden igényt kielégítő játszóház.

Látogasson el városunkba, látogasson el hozzánk!
Reméljük, hamarosan Önt és kedves családját is a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda vendégeként köszönthetjük.
Csongrádi Gyógyfürdő, Csongrád Csongrádi Gyógyfürdő, Csongrád Csongrádi Gyógyfürdő, Csongrád