Cserkeszőlő látnivalói

Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő

Cím Cserkeszőlő Fürdő út 1/a. 46.865348 N, 20.204574 E
Cserkeszőlő az Észak-alföldi Régió déli részének, illetve Jász-Nagykun Szolnok megyének a legsikeresebb, legdinamikusabban fejlődő fürdőhelye. 2010-ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdőnkben már nemcsak a gyógyulni vágyók várjuk.

Tizenkilenc medencénkkel, a csúszdákkal, a strandröplabda- és strandfoci pályával minden korosztálynak, családoknak, baráti társaságoknak is kellemes kikapcsolódást, feledhetetlen élményeket kínálunk.

A Téli fürdőnek köszönhetően a gyógyvíz kellemes hatását vendégeink már nem csupán nyaranta élvezhetik!
A fürdő folyamatos fejlesztése évtizedek óta a községünk egyik legfontosabb stratégiai pontja. A továbbfejlődéshez, egyben a régió déli részének egészségturisztikai fejlődéséhez olyan korszerű fedett fürdő létesítését tűztük ki célul, amely egész évben képes az időjárástól függetlenül kiszolgálni a vendégeket. Emellett bővíteni kellett a gyógyvizes medencék felületét, mert csúcsidényben a meglévő kapacitás már nem volt elégséges.

Nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatások
A komplex, három szintes szolgáltatóegységben a nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatásokat tudunk biztosítani vendégeink számára. A fedett téli termál-élményfürdő további lehetőségeket nyújt a szolgáltatási skálánk bővítésére, így a látogatóink köre egyre szélesedik, családos vendégeink a rosszabb idő beálltával is megtalálják számításaikat. A visszajelzések szerint nagyon kedvelik a gazdag növényzetet és a mediterrán stílust is.

Élmények az egész családnak
Az élménymedence igazi gyermekparadicsom és a családok kedvence. Sodrófolyosó, óriáscsúszda, dögönyözők, légbefúvásos talpmasszírozó és pezsgőfürdő, valamint egy kiúszóval rendelkező szabadtéri medence tartozik hozzá, vízforgatóval ellátva. A víz mélysége 1- 1, 2 m, hőfoka 30-32 Celsius.
A gyermekmedencénk inkább bébipancsoló, mivel a legkisebbeknek is szeretnénk a kedvükben járni. Mini csúszda és állatfigurák színesítik a látványt és garantálják a jó hangulatot. A víz mélysége 0-0,6 m, hőfoka 31-33 Celsius. Ez szintén vízforgatóval ellátott medence.
A tanmedence vízmélysége 1,2 m, hőfoka 28-30 Celsius. Kiválóan alkalmas úszásra, vagy gyermekek úszás oktatásásra.
Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő, Cserkeszőlő Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő, Cserkeszőlő Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő, Cserkeszőlő