Császár látnivalói

Henryx City

Cím Császár Kossuth Lajos utca 1. 47.508399 N, 18.153730 E
Üdv, a nevem Henryx, a helyi sheriff vagyok. Azzal a céllal hoztam létre ezt a Magyarországon egyedülálló western várost, hogy megismertessem e letünt történelmi korszakot mindazokkal, akiket felém sodor a vadnyugati szél

A farm Öneröböl és nem pályázati állami pénzböl jött létre Nem üzleti céllal készült, igy hát a BELÉPÉS INGYENES!!!!!
Kisállatot behozni TILOS !!!

Hazánkban ez tudom nagy ritkaság ,de van az országban elég sok hely ahol alaposan leszedik az embereket. Igy hát ez a farm Család és emberbarát.

A Farm több Muzeumába 95 százalékban az USA-bol a vadnyugatrol származo tárgyak révén tekinthetünk be e titokzatos világba.

Szeretném, ha másoknak is örömet szerezhetnék a munkásságommal. A város minden évben fejlődik. Henryx Cityben található étterem, indián- és western múzeum, vasútállomás életnagyságú gőzmozdonnyal, vagonokkal, amely múzeum és kávézó is egyaránt.
Magyarországon itt található a leghosszabb kisvasút ami magánkézben van.

2021 tavaszára elkészül egy 300 m hosszú bányavágat amibe egy kis szerelvény viszi be a látogatókat ahol betekintést nyerhetnek az akkori bányász életbe .

Minden szombat vasárnap egyedülálló western show 14 órátol.
Egyéb szórakozási lehetőségek: Egyedülálló western kisvasút, rodeó bika, aranymosó bánya, célbadobás, lovaglás, kovácsolás, fazekas korongozás.
Henryx City, Császár Henryx City, Császár Henryx City, Császár Henryx City, Császár