Bükkösd látnivalói

Bükkösdi Ökopark

Cím Bükkösd Hársfa u. 46.120807 N, 17.993179 E
A Bükkösdi Ökopark egy családi vállalkozás, mely 2011-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Kezdetben egy vendégház és egy melegkonyhás büfé nyújtott színvonalas szolgáltatást. Az élményt az itt bemutatott honos házi-, és vadállatok adták.

Napjainkra egyre több állat él nálunk, akiknek igyekeztünk természetes életteret kialakítani úgy, hogy vendégeink lássák és megismerjék életüket, mindennapjaikat.

A látogatók kényelmét már számos létesítményünk teszi teljessé: 5 vendégház, prémium étterem, fedett terasz, fedeles lovarda, élménypajta, kiváló utak. Minden bevételünket, erőforrásunkat a fejlesztés oltárán áldozzuk fel, hiszen célunk, hogy unokáink, sőt még azok unokái is élvezhessék az Ökopark kényelmét, gyönyörködhessenek annak varázsában.

Az Ökopark azért jött létre, hogy megmutassuk a gyermekeknek a természet csodáit, ők is lássák és értsék, mennyi gyönyörűség, természetközeli varázslat van körülöttünk. Küldetésünknek tekintjük a természetközeli életmód szeretetének átadását. Ebben a régióban annyi természeti érték van – mind a növény -, mind az állatvilágban, csak meg kell mutatni gyermekeinknek. Meg kell állnunk egy pillanatra és észrevenni őket. Mi ebben hiszünk! Nézz körbe oldalunkon. Ismerd meg szolgáltatásainkat, tedd különlegessé minden pillanatod. Találkozzunk Bükkösdön az Ökoparkban!
Bükkösdi Ökopark, Bükkösd Bükkösdi Ökopark, Bükkösd Bükkösdi Ökopark, Bükkösd