Bük látnivalói

Napsugár játszópark

Cím Bük 1572 hrsz. 47.389071 N, 16.756572 E
A Napsugárpark új lehetőségként nyitotta meg kapuit Bükön a játék, a kaland, a sport forrásaként. Igazi kikapcsolódást nyújt a hétköznapokon, közös programokat a hétvégéken!

Fő célunk az, hogy a mai rohanó világban  a családok együtt tölthessenek itt el felejthetetlen napokat, együtt játszhassanak és nevessenek a gyerekekkel.  Legyen kint akár rekkenő hőség vagy éppen zord hideg, egész éven át lehessen élvezni a játék örömét!
Fő célunk, hogy minden gyermek arcára mosolyt csaljunk, és a mai rohanó világban a családok egy felejthetetlen  napot tölthessenek el együtt.

• Játszóház (1700 m2)
Kisebbeknek, egy, két emeletes játszólabirintus áll rendelkezésükre, melyben 2 hinta, trambulin, hullámcsúszda, csőcsúszda labdatengerrel mászó alagúttal, és mellette egy kisebb légvár is található.
Nagyobbaknak egy 4 pályás trambulin, egy 4 szintes izgalmas elemekkel kombinált labirintus rendszer közel 300 m2 -en (4 ágyús lövöldözővel, 3 pályás 15 m-es hullámcsúszdával, csőcsúszdás labdatengerrel) nyújt felejthetetlen kalandokat.
Ezen kívül, állítható ülőtávolságú gokartok, futóbiciklik, triciklik, 2 nagy légvár, melyből az egyik egy hatalmas krokodil száj. Ha ügyesek, és gyorsak vagytok úgy másszatok be oda, hogy a száját még nem csukta össze, azután jöhet a csúszás.
Nyáron rövidnadrágban korcsolyázni? Nálunk ez sem lehetetlen! Gyertek és próbáljátok ki a közel 90 m2-es pályán!

Ha pedig a  sok játék mellet megéheztetek vagy megszomjaztatok büfénk kínálatában biztos találtok nektek való finom meleg,-és hideg ételeket, italokat!

• Bowling és Kávézó
Bowling kedvelő vendégeink, baráti csapatok egy modern 2 pályás, UV fénnyel ellátott  pályán kapcsolódhatnak ki, melyből a gyerekek is kivehetik a részüket, és a siker érdekében még egy kis segítséget nyújtunk…

• Fitness terem
Az emelten található a 2 pályás amerikai fallabda pálya, a mozogni, edzeni vágyó hölgyeknek, és uraknak a legmodernebb gépekkel felszerelt fitness terem áll rendelkezésre.<

• A szabadban lévő szórakozási lehetőségeink
15 elemes játszótér, 9 lyukú mini golf pálya, homokozó és nagy melegben igazi felüdülést nyújtó pancsi park, ahol kedvetekre fröcskölhettek, pancsizhattok.
A tó körüli sétányon pedig nagyokat sétálhattok vagy akár anyáék főzhetnek vagy sütkérezheztnek a szabadban.

Reméljük a nap végére mindenki jól elfáradva, feltöltődve és élményekben gazdag emlékekkel távozik tőlünk! Mi pedig bízunk abban hogy hamarosan újra üdvözölhetünk benneteket, hogy ismét egy izgalmas napnak nézzünk elébe együtt, hiszen minden álmunk hogy ti boldogok legyetek nálunk és mosolyogva, fáradtan és ezzel a mondattal távozva ”Na anya csak még egy utolsót” hagyjátok el a parkunkat!
Napsugár játszópark, Bük Napsugár játszópark, Bük Napsugár játszópark, Bük Napsugár játszópark, Bük