Bük látnivalói

Atlas Apartman Bükfürdő

Cím Bük Bükfürdő, Akácfa sor 1. 47.383341 N, 16.789204 E
Kapcsolat Web: www.atlasapartman.com
Szolgáltatásainkkal a pihenésre vágyó vendégeink igényeit szeretnénk kielégíteni. Azok, akik nem a szállodai hangulatot kedvelik, hanem inkább a kisebb, családias környezetet választják pihenésük céljából, számunkra ideális megoldást kínálunk.
Szeretettel várjuk pihenésre, kirándulásra, kikapcsolódásra vágyó vendéginket az Atlas Apartmanházainkba.

A szobáink franciaágyakkal és kihúzhatós kanapéágyakkal vannak ellátva, külön kérésre a legkisebbeknek baba-, gyerekbarát eszközöket tudunk biztosítani.
Minden apartmanhoz felszerelt konyha tartozik. Az apartmanokban a szobákból nyílnak a fürdőszobák, hol zuhanykabin, WC, beépített mosdó tükörrel, hajszárító található.
Minden egyes apartmanhoz külön, privát erkély, vagy terasz tartozik kerti bútorokkal. Bizonyos apartmanjaink klimatizáltak.
A közös udvari részen egy filagóra alatt grillezési lehetőség is fogadja vendégeinket.

Kiemelten figyelünk az alapos takarításra, fertőtlenítésre. Rendszeres időközönként extrán fertőtlenítünk, követve a hazai és nemzetközi szakmai iránymutatásokat. Az ÓZON erejét használjuk a fertőtlenítésre, ózongenerátorral rendszeresen tisztítunk.

Ingyenes a wifit, és a parkolás. A közeli éttermekbe 10% kedvezményt biztosítunk.

A fürdő mellett több kirándulási lehetőség is csillagtúra szerűen megnézhető: Kőszeg, Velem, Írottkő, Vasvár, Szombathely, Fertőd, Nagycenk, stb.

Örömmel látjuk az év bármely napján! Be happy with us!
NTAK: 19017244
Bukfurdo-Atlas-Apartman-1.webp Bukfurdo-Atlas-Apartman-2.webp Bukfurdo-Atlas-Apartman-3.webp