Budapest látnivalói

Tropicarium - A cápás állatkert

Cím Budapest Nagytétényi út 37-43. 47.407180 N, 19.016810 E
Cápák a bevásárlóközpontban!

A Tropicarium várja látogatóit, hogy a tengerek és trópusok legkülönlegesebb lényeivel, állandó programokkal, interaktív fallal és sok más meglepetéssel biztosítson felejthetetlen élményt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az egyik legközkedveltebb programunk a minden csütörtökön 15 órától kezdődő cápaetetés, amikor is 2 búvár zoológusunk alámerül a több mint 1 millió literes cápaakváriumba, hogy megetesse 6 cápánkat – köztük a Franciaországból érkezett két barna szirtcápát - és az Európában csak nálunk megcsodálható cápafarkú gitárráját, akinek az a különlegessége, hogy fejrésze olyan, mint a rájáké, farok része, viszont egy az egyben, mint a cápáké. A többi napon is van lehetőség látványetetésen részt venni, melynek időpontjait folyamatosan frissítjük honlapunkon.

Mivel Állatkertünk a Campona bevásárlóközpontban található, így ingyenes parkolás és étkezési/vásárlási lehetőség is kínálkozik az állatkerti séta után.
A Tropicarium a bevásárlóközpont földszintjén található, kialakításakor figyelembe vettük a mozgáskorlátozottak, illetve babakocsival érkezők érdekeit is, az állatkert területén és az ajándékboltunkban is a lépcsők mellett rámpák biztosítják a kényelmes, biztonságos közlekedést mindenki számára.

Nyereményjátékokért és aktuális információkért érdemes like-olni a http://www.facebook.com/tropicarium oldalt.
Várjuk Önöket szeretettel a hét minden napján!

A Tropicarium nyitvatartási ideje:
Nyitva az év minden napján 10:00-20:00-ig.
A pénztár 19 órakor zár!

Megközelíthető:
Autóval közvetlenül az MO-ás autópályáról, a 6-os főútról és a Nagytétényi útról. (1800 férőhelyes ingyenes parkolási lehetőség).
Busszal a Móricz Zs. körtérről a 33-as jelűvel, a Kosztolányi D. térről pedig a 114-es számúval.
A belvárosból a 233E jelű busz jár (csak hétköznaponként, csúcsidőben).
Vonattal: A Campona melletti korszerű Budatétény vasútállomásról.
Tropicarium - A cápás állatkert, Budapest Tropicarium - A cápás állatkert, Budapest Tropicarium - A cápás állatkert, Budapest Tropicarium - A cápás állatkert, Budapest