Budapest látnivalói

St.Lőrinc Golf Club

Cím Budapest XXIII. kerület, Szentlőrinci út 19-21. 47.413600 N, 19.143841 E
Kapcsolat Telefon: 1/951-3152 Web: www.lorincgolf.hu Email küldése
A St.Lőrinc Golf Club teljes körű szolgáltatást nyújt a golfozás kikapcsolódás, vendéglátás terén! Pest első golfcentrumának city course pályája mindenkinek jó lehetőséget nyújt a golf játék gyakorlására. Par36/37-es pályánk hossza 3078 méter.

Golfpálya
Par 36/37-es 9 szakaszos pályája több, mint 3200 méter hosszú, így a pályajáték gyakorlására kiváló lehetőséget nyújt. Gyakorló pályáink remek kikapcsolódási és játéklehetőséget biztosítanak a még csak kezdő és az aktív golfozóknak egyaránt.

Rendezvénysátor, mediterrán konyha
A 80 fős rendezvénysátor családi összejövetelek, céges továbbképzések, csapatépítő tréningek és akár esküvők színhelye is lehet. A sátor melletti teljesen felszerelt mediterrán konyhában nyílt lángon, sütőben és grillen egyaránt van lehetőség különböző menük elkészítésére.

Játszótér
A főként fából épített játszótér kellemes kikapcsolódást nyújthat a gyermekeknek, hiszen több csúszda, hinta és egy trambulin áll a rendelkezésükre.

Horgásztó
A klubház előtti tó nem csak esztétikai elem, hanem horgászati lehetőséggel is bír, mivel több telepített halfaj is található benne. A sporthorgászat az elsődleges forma, de aki szeretné, az a mediterrán konyhában el is készítheti a zsákmányt.
St.Lőrinc Golf Club, Budapest