Budapest látnivalói

Petneházy Lovascentrum és Huszárcsárda

Cím Budapest Feketefej u. 2-4. 47.540026 N, 18.937299 E
A Petneházy Club Hotel főépületében, a 28 m2 alapterületü apartmanok mindegyike barátságos külsővel és modern, igényes berendezéssel várja a pihenni, feltöltődni vágyókat, kilátással a Budai-hegyekre. Kényelmes, jól felszerelt stúdiószobáinkban egyedül és párban is garantáltan pihentető lesz az időtöltés.

Faházainkból 45 db található a főépület körüli réten, diszkrét távolságban egymástól. Négy és hat fős apartmanjaink praktikusak és tágasak, ezért családoknak vagy baráti pároknak is jó szívvel ajánljuk őket. Mindegyik faházunk privát szaunával, több szobával, teljesen felszerelt konyhával, nagy terasszal és gyönyörű kilátással rendelkezik. Az apartmanok mindegyike barátságos külsővel és modern, igényes berendezéssel várja a pihenni, feltöltődni vágyókat, 46-68 m2 alapterületük pedig akár családi vakációra is elegendő helyet biztosít.
Petneházy Lovascentrum és Huszárcsárda, Budapest Petneházy Lovascentrum és Huszárcsárda, Budapest Petneházy Lovascentrum és Huszárcsárda, Budapest Petneházy Lovascentrum és Huszárcsárda, Budapest