Budapest látnivalói
Csepeli Fürdő
Cím
Budapest
XXI. kerület, Hollandi út 14.
47.407648 N, 19.100193 E
Útvonaltervezés
Kapcsolat
Telefon: 1/277-6576
Web: www.csepelistrandfurdo.hu
A hangulatos, parkosított környezetben egész nyáron élvezhető a termálmedence, a gyermekmedence, a strandmedence vagy az élménymedence gyógyító és pihentető vagy éppen felfrissítő vize. Aki pedig még többet szeretne, annak három csúszda, futballpálya és büfé is rendelkezésére áll. A látogatók a strandolás ideje alatt értékeit értékmegőrzőbe tehetik, aki pedig csak hirtelen ötlettől vezérelve érkezik, annak fürdőruha kölcsönző is rendelkezésére áll.

A strand egész évben nyitva tart. Amíg jó idő van, mind a négy medence és a csúszda is működik. Ha megérkezik a hűvösebb idő, akkor az ötvenméteres fedett 28 ˚C vízhőmérsékletű úszómedence és a 36-38 ˚C vízhőmérsékletű termálmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A szaunázás szerelmeseinek sem kell lemondaniuk az egészséges életmód gyakorlásáról, télen-nyáron üzemelő, külön álló szauna faházban pihenhetnek, relaxálhatnak minden nap más-más illataromával. Saját hideg vizes merülő medence teszi még élvezhetőbbé a szaunázás amúgy is felemelő érzését. A téli üzem alatt a medence mellé telepített, fűtött öltöző-konténerekben lehet átöltözni.

A fedett úszómedence délutánonként vízilabda edzések színhelye lesz: sok csepeli gyerek már megkezdte az ismerkedést ezzel a magyar viszonylatban kiemelkedően sikeres sportággal.