Budapest látnivalói

Budapest Retro Élményközpont

Cím Budapest V. kerület, Október 6. utca 4 47.499827 N, 19.051093 E
Kapcsolat Telefon: 70/429-9544 Web: www.bpretro.com Email küldése
A Budapest Retro Élményközpont felejthetetlen nosztalgikus utazást ígér a család minden tagjának. Járőrözhetsz igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen, megnézheted, mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, de akár bemondóként is kipróbálhatod magadat a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a több ezer különleges tárgyat bemutató létesítmény számtalan élménye közül, ahol egészen 1960-tól 1999-ig visszautazhatsz az időben.

Akik ebben az időszakban nőttek fel, azok gyermekkoruk mindennapjait élhetik újjá, a fiatalabb generációk pedig megismerhetik szüleik, nagyszüleik hétköznapjait, miközben önfeledten szórakozhatnak az interaktív kiállításon. A történelmi időutazás biztos, hogy órákra leköt mindenkit, így ha megéhezel vagy megszomjazol, próbáld ki a Retro Bisztrót is, ahol gyermekkorunk kedvenc ételeibe és italaiba is újra belekóstolhatsz: retro hotdog után elrágcsálhatsz egy Turbó vagy Donald rágót vagy egy kakasnyalókát, majd mindezt öblítsd le egy Bambival vagy egy jó hideg Kőbányaival!

Vendégeinket minden második kedden 17:30-kor ingyenes vezetett élménytúrával várjuk, melyre regisztrálni itt kell: info@budapestretro.com. Szerdánként minden kedves nyugdíjas látogatónk, aki belépőjegyet vált az Élményközpontba, vendégünk egy remek kávéra. A környéken nálunk kapható a legjobb retro kávé tejszínhabbal és csokiszórással! Várjuk önöket minden szerdán!

A múzeum számos rendezvénynek ad otthont, így ha nem tudod, hova szervezd szüleid 50. házassági évfordulóját, nézz be hozzánk, mert a múzeumból nyíló de külön bérelhető Balaton termünk tökéletes helyszín egy 30-40 fős nagy családos összejövetelre. Ajánlatkéréssel kapcsolatban keress bennünket bátran!
Budapest Retro Élményközpont, Budapest Budapest Retro Élményközpont, Budapest Budapest Retro Élményközpont, Budapest Budapest Retro Élményközpont, Budapest