Budapest látnivalói

Bruda Panzió

Cím Budapest XX. kerület, Köztemetö u. 71. 47.428206 N, 19.115841 E
Útvonaltervezés
1991-ben nyitottuk meg kapuit a Pesterzsébet központjától néhány percre, nyugodt és csendes kertvárosi övezetben fekvő panziónknak. A hozzánk betérő vendégeket mindig nagy szeretettel és örömmel fogadjuk, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy a maximális kényelem és nyugalom biztosításával mindenkinek lehetősége legyen kipihenni a szürke hétköznapok fáradalmait.

A nagyvárostól elszeparáltan -ám mégsem távol-, az otthonos, meghitt hangulatú panzió ajtaján belépve, - ha csak néhány napra is, de - kiléphetnek a stresszel átitatott, gondokkal teli világból, hogy aztán teljesen feltöltődve, kipihenten térhessenek majd oda vissza. Mindnyájunk más és más módon képzeli el a kikapcsolódást. Van, aki csak arra vágyik, hogy naphosszat aludjon egy kényelmes és meleg ágyban, s amikor úgy tartja kedve, kimegy egy kis friss levegőt szívni. Aztán olyanok is vannak, akiknek a pihenés egyenlő a társasági élettel: kerti sütögetések, beszélgetések a tábortűz mellett.

Jó hírünk van azoknak, akik aktív pihenésre vágynak. Panziónk közelében színes programok várnak vendégeinkre. Érdemes jégkorit csomagolni a bőröndbe, hiszen a nem messze található jégpályán órákig lehet korcsolyázni, forralt borozni. Az “ütősebb” sport szerelmeseire pedig teniszpálya, míg az állatbarátok a közeli lovardában pattanhatnak paripára. És, ami a legfontosabb: mindezt évszaktól függetlenül tehetik.
Budapest_Bruda_Panzio_1.webp Budapest_Bruda_Panzio_2.webp Budapest_Bruda_Panzio_3.webp