Budapest látnivalói

Aquaworld Vízibirodalom

Cím Budapest Íves utca 16. 47.600579 N, 19.111158 E
Kapcsolat Telefon: 1/231-3760 Web: www.aqua-world.hu Email küldése
Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

Májustól októberig 1,5 hektáros parkosított stranddal is várjuk a napfény szerelmeseit. A strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, minigolf, trambulin, illetve Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet.

Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak.
A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi.
Ez a kupola olyan széles, hogy egy egész kékbálna-család is kényelmesen elférne alatta!
Lélegzetelállító látványosság a függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom sajátosságait idéző központi épület.
A mosolygó szobrok birodalma harmonikusan illeszkedik az Aquaworld-koncepcióhoz, melynek célja egyedi építészeti és műszaki megoldásokkal összetett élményeket kínálni a fürdőkultúra szentélyét felkereső vendégeknek.

Az élményfürdő Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található, zöld környezetben, mégis közel a városközponthoz.
A komplexum több mint 800 férőhelyes parkolója könnyen megközelíthető az M0-ás körgyűrű Káposztásmegyer kijáratán át.
Aquaworld Vízibirodalom, Budapest Aquaworld Vízibirodalom, Budapest Aquaworld Vízibirodalom, Budapest Aquaworld Vízibirodalom, Budapest