Budakalász látnivalói

Lupa Beach

Cím Budakalász Tó u. 47.623657 N, 19.071353 E
EGY KRISTÁLYTISZTA VÍZŰ, TERMÉSZETES ÉDENKERT
A Lupa egész egyszerűen kihagyhatatlan. Nemcsak azért, mert pár percre van Budapesttől (a LupaBuszal pedig még a Nyugatiból is kb. fél óra alatt kiérsz), hanem mert itt tényleg paradicsomi élmények várnak egy átlagos strandbelépő áráért.

ILYEN AZ IGAZI BEACH-KULTÚRA
Kristálytiszta, türkizkék víz, pálmafás partok, beach clubok, gasztrosétány, horgászállások, profi strandsport pályák szárazon és vízen – mindez egy helyen, de egymást nem zavarva.

PASSZÍV PIHENŐ VAGY?
Dobd le magad a selymes, fehér homokba. Bérelj napágyat, vagy kétszemélyes, baldachinos ágyat és rendelj egy finom rozét jégbe hűtve. Lógasd a vízbe a lábadat a stégről, vagy nézd meg fentről a láblógatókat a szauna toronyból.

AKTÍV PIHENŐ VAGY?
Próbáld ki az olimpiai minősítésű strandröplabda pályát a haverokkal, vagy nézd a lelátón a profi lányokat. Gyakorolj a teqball pályán, ülj be egy kajakba, vagy evezz ki SUP-pal a tó közepére. Repülj, merülj, próbálj ki mindent.

GYEREKKEL VAGY?
Telepedj le a gyerekek mellé a sekélyvízű Gyerek Beach-en. Fáraszd ki őket a vízi kalandparkban, vagy a trambulinon. És ha megéheztek, pár lépés a gasztrosétány, ahol változatos menük közül választhattok.
Lupa Beach, Budakalász Lupa Beach, Budakalász Lupa Beach, Budakalász