Bordány látnivalói

Bordány Hostel

Cím Bordány Kossuth utca 58. 46.320150 N, 19.919197 E
A Bordány Hostel épülete előtt két vadgesztenye fa található, amelyek az mellett, hosz szépek, jó tájékozódási pontot is jelentenek a hozzánk érkezőknek. A főúton már messziről észrevehető két gyönyörű fa szinte megöleli az épületet. Ha az útra néző szobáink egyikét választjátok, élvezhetitek a fák hűvösét, és gyönyörű színvilágukat tavasztól őszig. Nincs szebb a virágzó gesztenyefánál, vagy a sok barna vadgesztenyénél. Egyszer ezt mindenképp látnod kell.

A szálláshely mind szolgáltatásaival, mind áraival próbál az ide érkező fiatalok kedvében járni. Mint minden Bordányban működő közösségi térnek, így szálláshelyünknek a felügyeletét is az ifjúsági önkormányzatra bíztuk. A helyben megválasztott fiatal képviselők tesznek javaslatot minden évben arra, hogy minél inkább kedvezhessünk a fiataloknak, és ifjúságbarátok legyünk. Az ifjú képviselők annyira magukénak érezték a szálláshelyet, hogy ők vállalták a népszerűsítést is. A reklámarcú képviselők néhány kiadványunkon még mindig rátok mosolyognak.

A szálláshelyen zömében az egyesületünk körül szorgoskodó önkéntesek dolgoznak. Régi és új tagjaink, fiatalabbak és idősek egyaránt azért tevékenykednek, hogy az ide érkezők jól érezzék magukat. Mivel településünk polgármestere, alpolgármestere is tagja egyesületünknek, ezért még az is előfordulhat, hogy valakit ők fogadnak – természetesen inkognitóban.
Bordány Hostel, Bordány Bordány Hostel, Bordány Bordány Hostel, Bordány