Bodrog látnivalói

Frontvonal Haditechnikai Kalandpark

Cím Bodrog Petőfi Sándor u. 47. 46.488039 N, 17.670602 E
2014-ben három testvér és a családjaik úgy döntöttek, hogy megvásárolnak Bodrogon egy 25 hektáros 30 éve elhanyagolt területet, amin valamikor egy halastó üzemelt. A halastó helyreállításán kívül tervünk egy haditechnikai kalandpark létrehozása.

A terület egy megközelíthetetlen dzsungel volt, aminek egy részét családi összefogással sikerült egy év alatt elfogadhatóvá varázsolni.

Elkezdődtek a földmunkák, utak, kerítés építése. Egy meredek domboldalból egy egyenes teraszt alakítottunk ki, amire építettünk egy 70 méter hosszú nádfedeles pavilont. Ez alatt már főzőversenyt, autó kiállítást, gyermekprogramokat is tartottunk.

A halastó kotrása is megkezdődött, amiben időközben elhelyezésre került egy Messerschmitt repülőgép replika is. A repülőgép egy mezőgazdasági repülőből lett átalakítva és úgy lett elhelyezve a tóban,mintha belezuhant volna. További képek az átalakításról itt találhatóak.

A legnagyobb munkának a II. világháborús U-boot II A típusú tengeralattjárónak is nekiálltunk 2017 novemberében, ami egy év alatt készült el teljesen. További képek itt található.

Igény merült fel egy vendégház megépítésére, ami 2018 végére elkészült. Jelenleg 9-15 fő elhelyezését tudjuk biztosítani.

2019 áprilisában Haditechnikai kalandparkunkat egy nem mindennapi paintball pályával bővítettük, ahol 313 m hosszú lövészárok rendszerrel tesszük izgalmasabbá a játékélményt.
Frontvonal Haditechnikai Kalandpark, Bodrog Frontvonal Haditechnikai Kalandpark, Bodrog Frontvonal Haditechnikai Kalandpark, Bodrog