Bikács látnivalói

Zichy Park Hotel ****

Cím Bikács Kistápé Liget 46.680867 N, 18.695555 E
Útvonaltervezés
térkép
Mesés természet, gyönyörű tó, friss levegő – 15 hektárnyi nyugalom a tökéletes kikapcsolódásért – ez a Zichy Birtok. Mindössze másfél órára a fővárostól csodás élmények várják.

A nyugalom szigete ez a hely, ahol néhány nap alatt feltöltődhetünk, és újult erővel folytathatjuk a mindennapi életünket.

A karám mellett álldogálva szemlélhetjük a lovakat, pónikat, kiskecskéket, bárányokat, Sanyit a szamarat és a baromfiudvar lakóit. Emma az emulány kevésbé barátságos, de a kellő távolságot megtartva ő is igazán jó társaság. A nyuszik lakóhelyének környéke a gyerekek nagy kedvence – sokáig figyelik, ahogy a hosszúfülű jószágok gondtalan mindennapjaikat élik.

Élmények és programok
Járja be a környéket gyalogosan, kétkeréken, vagy lovaskocsival! Élvezze a wellness részlegünk kényeztetését, merüljön el élménymedencénkben! Sétáljon, horgásszon vagy csónakázzon a birtokon található tóban – az aktív pihenés feledteti a hétköznapi rutint, így garantált a feltöltődés.

A vidék ízei
A gyermekkorunk falun töltött nyarainak emlékét idéző vidéki ízek egy pillanatra visszarepítenek minket az időben és újra átélhetjük azt a biztonságos, nyugodt és gondtalan létet, melyet már régen elfeledtünk. Az étteremben reggelire főzőasszonyaink friss házi tojásból készítik a rántottát és ízletes füstölt sonkát kínálnak hozzá. Az ebéd és a vacsora pedig régi családi receptek alapján készül. A vidéki ízek tökéletes kiegészítői a Zichy-élménynek.
Kirandulastervezo-Bikacs-Zichy-Park-Hotel-1.webp Kirandulastervezo-Bikacs-Zichy-Park-Hotel-2.webp Kirandulastervezo-Bikacs-Zichy-Park-Hotel-3.webp