Bikács látnivalói
Bikácsi horgásztó
Cím
Bikács
Felszabadulás u.
46.677353 N, 18.670486 E
Útvonaltervezés
Kapcsolat
Telefon: 20/498-2154
Web: www.bikacs-horgaszto.hu
Megújult környezetben újra várjuk Önt családjával, barátaival Bikácson. 2013. májusától ismét megnyitottuk a festői szépségű bikácsi horgásztavat. A folyamatos telepítéseknek köszönhetően a térségben egyedülállóan gazdag halállománnyal rendelkezünk. A halaink minősége mellett a változatosságra is nagy hangsúlyt fektetünk.

Fontos!
A hatályos jogszabályok alapján a horgásztavon horgászati tevékenységet kizárólag állami horgászjegy vagy turista állami horgászjegy birtokában lehet folytatni.

Horgászaink zsákmányában a következő fajok fordulnak elő leggyakrabban:
csuka
ponty
harcsa
amur
keszeg
kárász

Nagyon büszkék vagyunk a csukaállományunkra, amelyben a 2-3 kg-os példányok mellett nagyon gyakoriak a nagyobb méretű 5-6 kg csukák is.

Mivel a rendszeres telepítéssel folyamatosan pótoljuk a fogyatkozó populációt, a fogás gyakorlatilag garantált még azoknak is akik nem számítanak teljesen profi horgásznak.

A halak mellett rendkívül fontosnak tartjuk a környezetünk folyamatos rendben tartását, ezzel biztosítva az igényes és kényelmes időtöltés lehetőségét.

Ki horgászhat a Bikácsi horgásztóban?
Nálunk a napijegy megvásárlásával bárki horgászhat. Így nem kell akár több tízezer forintot kifizetnie a horgászengedélyre amivel még nem is biztos hogy eredményes lesz. A napijegy megvásárlására helyszínen van lehetősége a folyamatosan üzemelő kisboltunkban. A napijegyek árainak megtekintéséhez kattintson ide.

Gyermeke nálunk ingyen horgászhat
Szeretnénk, ha minden kisgyermek megtapasztalhatná, hogy milyen hatalmas élményt jelent a pecázás. Leírhatatlan az érzés, amelyet az ember az első néhány hal kifogása során él át. Ezt az érzés meghatározó minden horgász életében és ebből alakulhat ki egy egész életre meghatározó horgász szenvedély.

Azért hogy ezt az élményt minél több kisgyermek átélhesse, nálunk minden 8 év alatti kisgyermekek ingyenesen horgászhat, természetesen szülői felügyelet mellett.

A halakat el is viheti ha szeretné
Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné hazavinni a kifogott zsákmányt, akkor természetesen ezt megteheti. Kérésére lemérjük a kifogott halakat és kedvező áron megvásárolhatja őket.

Mit kellhet még egy horgásztóhóz?
Folyamatosan nyitva tartó bolt

Egy jó pecázáshoz semmi több. Mi is tudjuk, hogy a pecázáshoz azonban hozzá tartozik, hogy az ember megiszik egy-két sört, vagy amit szeret. Ezért a horgásztó mellett egy folyamatosan üzemelő boltot tartunk fel ahol egész évben megvásárolhatja amire szüksége van. A boltban természetesen csalikat és horgászkellékeket is tartunk.

Bográcsozási és grillezési lehetőség
Egy családi programnak elengedhetetlen része a főzés, a bográcsozás, vagy a grillezés. A megfogott zsákmányt nálunk akár meg is főzheti a bográcsban, de ha inkább a szabadtéri sütést kedveli, akkor arra is van lehetőség.

Különálló mosdó, zuhanyozási lehetőséggel teszi teljessé a kényelmet
Gyakran okoz problémát és kényelmetlenséget – különösen a hölgyeknek – hogy a természetben eltöltött pihenés során nincs rendelkezésre álló kulturált mosdó.

Mi ezt egy külön épített modern épülettel oldottuk meg, ahol a hölgyeknek és uraknak külön helység áll rendelkezésükre, ahol a mosdókon kívül zuhanyozási lehetőség is van.

Szeretettel és sok hallal várjuk Önt, családját és barátait a bikácsi horgásztónál!