Balatonudvari látnivalói

Balatonudvari Strand

Cím Balatonudvari Sirály u. 46.903227 N, 17.807661 E
Kapcsolat Nincs megadva elérhetőség
Balatonudvari településrészen a Fizető Strand megközelíthető a Kerkápoly utca végéről, elhagyva a települési Kultúrházat át kell haladni a vasúti átjárón. Ingyenes parkolás a strand melletti parkolóban és a Kultúrházzal szemközti parkolóban biztosított.

A strand közkedvelt az itt élők, itt nyaralók és a vonzáskörzet turistái számára egyaránt. Az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a strand területének gondozására, folyamatos tisztántartására, a virágosításra és nem utolsó sorban a biztonságos fürdőzés feltételeinek a megtartására. Anyagi lehetőségeink sikeres pályázatok függvényében a települési strandok évek óta folyamatos fejlesztések alatt állnak.

A Balatonudvari Strandon a pihenéshez, strandoláshoz, WC és hideg vizes zuhanyzó helyiségek, kültéri zuhanyzó, kül- és beltéri öltöző helyiségek, kerékpártároló, valamint vendéglátó- és kereskedelmi egységek kínálata áll a vendégek rendelkezésére.

A szabadidő tartalmas eltöltéséhez minősített gyermek játszótér, gyermek animációs helyiség, strandröplabda pálya, focipálya, vízisporteszköz kölcsönző kínálatából választhatnak.

A gyermekek örömére sekély vízű parti föveny került megvalósításra, ahol a kisgyermekek szülői felügyelet mellett pancsolhatnak egész nap.
Balatonudvari Strand, Balatonudvari Balatonudvari Strand, Balatonudvari Balatonudvari Strand, Balatonudvari