Balatonszemes látnivalói

Balatontourist Vadvirág Kemping és Üdülőfalu

Cím Balatonszemes Lellei u. 1-2. 46.800899 N, 17.740296 E
Útvonaltervezés
térkép
Közvetlenül a vízparton található, nagy területen fekvő déli parti kemping, árnyas parcellákkal és üdülőházakkal.

Szolgáltatások: Számos sportolási lehetőségek közül választhatnak vendégeink: tenisz-, minigolf, strandröplabda, focipálya, asztali tenisz, csocsó, valamint kerékpár-, vízibicikli- és egyéb sportszer kölcsönzési lehetőség is elérhető. Gyermekmedence és játszótér várja a gyerekeket, valamint a főszezonban animációs foglalkozások szórakoztatják kicsiket és nagyokat egyaránt. Mindemellett élelmiszerüzlet és büfé is üzemel a kemping területén.

Szállástípusok: Kempinghelyek mellett nagy számban üdülőházak állnak rendelkezésre. Az üdülőházak 5 kategóriába sorolhatók, elsősorban a vízparttól való távolság függvényében. A faházak mindegyike max. 5 fő befogadására alkalmas: 2x2 ágyas hálófülke, nappali (pótágyazási lehetőséggel), alapfelszerelésekkel ellátott főzőfülke, zuhanyzó, WC és félig fedett terasz tartozik hozzájuk.

Hangulat: a kemping kiemelt gyermekbarát kemping, a családok kedvelt üdülőhelye. Ajánljuk mindazoknak, akik közvetlen vízpart melletti szállást keresnek kedvező árfekvésben, és kedvelik a zsúfoltságtól mentes fürdőző helyeket.
Balatonszemes_Balatontourist_Vadvirag_kemping_1.webp Balatonszemes_Balatontourist_Vadvirag_kemping_2.webp Balatonszemes_Balatontourist_Vadvirag_kemping_3.webp