Balatonszemes látnivalói

Balatonszemesi Élményfürdő

Cím Balatonszemes Berzsenyi Dániel u. 7. 46.811410 N, 17.768060 E
Kapcsolat Web: www.balcsi.net
A Balatonszemesi Élményfürdő a település legfrekventáltabb, legkedveltebb strandján, a Berzsenyi úti szabad strandon található, de attól elkülönítve.

A melegített vízzel és úszómesterekkel is megáldott, körbekerített oázis teljesen gyermekbarát, ami persze nem zárja ki a “különleges esti programok megszervezését és lebonyolítását” sem. (KORR) A gyermekbarát élményfürdő melegített vízzel, különleges szórakozási lehetőségekkel, uszoda fürdőmesteri felügyelettel várja a kikapcsolódni vágyókat. Szép Kártyát is elfogadóhely! A pénztárnál strandcikkek- pólók, baseball sapkák-, valamint újságok, gyermek fürdőpelenka is kapható. Az Élményfürdő területén éttermi- és büfészolgáltatás is igénybe vehető.

Szolgáltatások
Fizetős: játékterem, mini golf, asztalitenisz, légvár, trambulin, gokart, vízen járó labda (Zorb), vízibicikli, snooky, napozóágyak, óriáscsúszda, elektromos csónakkölcsönző, masszázs, strand-könyvtár Kerékpárosbarát szolgáltatások A többi keszthelyi strandhoz hasonlóan a bringákat a strand területére nem lehet bevinni.
Balatonszemes_Elmenyfurdo_1.webp Balatonszemes_Elmenyfurdo_2.webp Balatonszemes_Elmenyfurdo_3.webp