Balatonszárszó látnivalói

KID Família Üdülő és Panzió

Cím Balatonszárszó Ady Endre út 24. 46.830138 N, 17.825872 E
A panzió teljesen felújított.A szobák klímával felszereltek és mindegyikben saját fürdőszoba, wc található. A szállás a strandtól és a központtól 300 m -re helyezkedik el, vonatállomástól is 5 perc gyalogosan .

Két szintes az épület 16 szobával rendelkezik, amelyek elrendezése 1-4 fős, leginkább francia ágyas, pótágyazható illetve rendelkezik mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákkal is. A panzió egész évben nyitva így a hűvösebb időkben, télen a szobák fűtéssel is rendelkeznek.
Nagy udvarral, grillezési főzési lehetőséggel.
Pingpong asztal, csocsó asztal, rex asztal, lengő teke, kosárpalánk található a kertben.

Szolgáltatásunk széleskörű kínálata lehetővé teszi, hogy partnereink e területen támasztott követelményeit maradéktalanul teljesíteni tudjuk.
A HACCP. minőségbiztosítási rendszerre épülő konyhatechnológia és szállítási technika biztosítja a termékek jó minőségét és pontos szállítását.
Felkészült, speciálisan képzett szakembereink folyamatos jó munkája biztosítja a választékos étlapajánlat alapján készített termékek kiváló színvonalát.

A Balatonszárszón található KID Família Üdülő és Panzióban egész évben tudjuk fogadni a Vendégeinket.
Az üdülő alkalmas az óvodai, iskolai csoportok egész éves kirándulásainak, erdei óvodák, iskolák és nyári táborok lebonyolítására.
Saját főzőkonyha biztosítja az üdülők igény szerinti menüs rendszerű étkeztetését.

Bemutatkozó tájékoztatónk alapján örömmel üdvözölnénk Önöket pihenőparkunkban, várjuk megtisztelő érdeklődésüket!
KID Família Üdülő és Panzió, Balatonszárszó KID Família Üdülő és Panzió, Balatonszárszó KID Família Üdülő és Panzió, Balatonszárszó