Balatonmáriafürdő látnivalói

Viktor Bor- és Vendégház

Cím
Balatonmáriafürdő
Vilma u. 9.
46.705655 N, 17.368775 E
Útvonaltervezés
Kapcsolat
Telefon: 30/377-9389
Web: www.tengerdi.hu
Email küldése
Nálunk megtalálja azokat a turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat, amelyek segítségével kellemes, felejthetetlen élményekkel térhet haza a Magyar Tenger partjáról.

Kínálunk Önnek és családjának egy négycsillagos panziót, a Viktor Bor- és Vendégházat. A Viktorban a négycsillagos minőségű szobákon kívül élvezhetik a wellness, a fitnesz nyújtotta szolgáltatásokat, megkóstolhatják éttermünk ételeit, hozzá saját borászatunk borait és saját borainkból párolt pálinkákkal kísérhetik a hazai és nemzetközi konyha remekeit. A borainkat nemcsak helyben fogyaszthatják, de azokat vinotékánkban diszkont kiszerelésben és áron megvásárolhatják.

A 100 m távolságban elhelyezkedő balatonmáriafürdői Kék Hullám zászlóval kitüntetett strandon található a Fröccsterasz és Strandgrill Erika strandi gyorséttermünk, ahol modern beach food és hagyományos strandi ételekkel várjuk a strandolókat. Fröccskártyánkon minden ismert és számos különleges fröccsfajta szerepel – emellett a helyben készült limonádékkal és számos fajta csapolt sörrel öblíthetik le a strandi étkeket.

A strandi üzletünk felett öt apartmannal várjuk a közvetlen vízparton pihenni vágyó vendégeinket. Az Aranyhíd és Ezüsthíd apartmanokban egy-egy család kényelmes elhelyezését tudjuk megoldani. A Magyar Tenger öt szobájával kilenc főig tud vendéget fogadni, a Boglárka és Levente apartmanok 8-8 fő kapacitással rendelkeznek.

Minden szállásunk klímával ellátott, vendégeink főszezonban őrzött parkolóban parkolhatnak, nekik ingyen bérletet biztosítunk a központi, fizető strandra.

A menedzsment három évtizedes szakmai tapasztalata és a visszatérő vendégek magas száma szakmai garancia arra, hogy minden vendég kellemes emlékekkel távozik.
Várjuk egy kellemes balatoni pihenésre, legyen vendégünk!
Balatonmariafurdo_Viktor_Bor_es_Vendeghaz_1.jpeg Balatonmariafurdo_Viktor_Bor_es_Vendeghaz_3.jpeg Balatonmariafurdo_Viktor_Bor_es_Vendeghaz_3.jpg