Balatonmáriafürdő látnivalói

Freedom Haus

Cím Balatonmáriafürdő Csatornapart utca 1. 46.702181 N, 17.381540 E
Kapcsolat Telefon: 30/876-5288 Web: www.riati.de Email küldése
Kedves pihenni vágyók akik szeretik magukat luxussal kényeztetni, látogassatok el hozzánk az újonnal elkészült balatonmáriafürdői nyaralónkba.

A 2 lakásból álló ingatlan közvetlenül a Nyugati- övcsatorna mellett található ahol a saját stégről akár horgásztúrára indulhattok saját motorcsónakkal mindennel felszerelve vagy éppen a kajakjainkkal fedezhetitek fel a Balatont. Ha valaki vitorláshajóval szeretné a vizet szelni abban is tudunk segíteni. Szabadstrand 400m.

Ha egy jó pizzára vágytok nem kell a zajos étteremben várnotok, megsüthetitek a pizzakemencében de ha ehhez nincs kedvetek akár bográcsozhattok vagy éppen szalonnát is süthettek. Ha mégis a konyhában szeretnétek főzőcskézni semmi probléma mert mindent megtaláltok benne amire szükségetek van.

A kertben található egy jakuzziház ahol a jakuzziból akár tv-t is nézhettek. Ha ez sem lenne elég akkor lazulhattok a finn szaunánkban vagy éppen a fedett partyhelységben csocsózhattok, dártsozhattok, van lehetőség kareokézni is. Szeretsz pingpongozni? Nálunk ennek a hobbidnak is élhetsz. Ha valaki a lakásban keresi a magányt és a kikapcsolódást, akár Netflixezhet, olvasgathat, társasozhat, vagy éppen válogathat a DVD gyüjteményből.
NTAK szám: MA22047615
Freedom Haus, Balatonmáriafürdő Freedom Haus, Balatonmáriafürdő Freedom Haus, Balatonmáriafürdő Freedom Haus, Balatonmáriafürdő