Balatonlelle látnivalói

Pócz Pincészet, Borbisztró, Vendégház

Cím Balatonlelle Kishegy telep 107/6. 46.753586 N, 17.700908 E
A balatonlellei Kishegyen található pincészetnél csodálatos kilátással rendelkező 2 ágyas apartmanokat kínálunk az idelátogatóknak.

Kóstolja meg bisztrónk fogásait és gyönyörködjön a balatoni panorámában egy pohár bor társaságában. Ideális hely azon vendégeinknek, akik szeretnének csendes környezetben kikapcsolódni, pihenni, megkóstolni a pincészet borait, vagy épp gyalogos vagy kerékpáros túrákat megtenni a kishegyi parkerdőben.

A pincészet közelében van lovaglási lehetőség is, vagy akár piknikezni is lehet. Akik szeretnének a városba bemenni anélkül, hogy autóba kelljen ülni, nyáron lehetőség van hogy a városnéző kisvonatra felszálljanak a pincénél.

A nyári hónapokban igazi pezsgés van a strandokon és a Szent István téren. Minden hétvégén színes programok szórakoztatják a vendégeket a Rendezvényparkban, ahol többek közt mi is jelen vagyunk a pincészet pavilonjával. Nagy népszerűségnek örvend az élményfürdő és a tengerpartot idéző homokos Balaton-part.
NTAK szám: EG22039335
Pócz Pincészet, Borbisztró, Vendégház, Balatonlelle Pócz Pincészet, Borbisztró, Vendégház, Balatonlelle Pócz Pincészet, Borbisztró, Vendégház, Balatonlelle Pócz Pincészet, Borbisztró, Vendégház, Balatonlelle