Balatonkeresztúr látnivalói

Tibeti kultúrközpont

Cím Balatonkeresztúr Szőlőhegy 46.694328 N, 17.356596 E
Kapcsolat Telefon: 30/508-8388 Web: www.rabten.eu Email küldése
A balatonkeresztúri Rabten Tashi Ling Magyar Tibeti Központ március 15-től október 15-ig várja szeretettel az érdeklődőket. Ebben az időszakban vendégeink megtekinthetik a központot, kérdezhetnek a buddhizmusról, elmélkedhetnek a szentélyben, vagy egyszerűen csak megpihenhetnek a nyolc vendégházunk egyikében.

A központ a Balaton déli partján található a falu feletti szőlőhegyen, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tó nyugati medencéjére. A természet közelsége, a magyarok vendégszeretete és a mesterek által megáldott hely felejthetetlen kikapcsolódást ígér.

Balatonkeresztúr a Balaton déli partjának egyik legnyugodtabb települése. Sétákra csalogat a lankás dombvidéke, és az ingyenes fürdőzési lehetőségekkel teli vízpart közelsége.

A környéken több étteremben is kedvező áron lehet kóstolót venni a kitűnő magyar konyhából. A közelben található az Európa-szerte híres termálfürdő, a Hévízi-tó is.

A központban évente két alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy vendégeink közvetlenül részesüljenek a legkiválóbb mesterek tanításaiból, betekintést nyerve általuk a buddhista életbölcsességekbe.

Hétfö és csütörtök kivételével, naponta reggel 8.00 órakor és este 18.00 órakor közös imát tartunk.
Tibeti kultúrközpont, Balatonkeresztúr Tibeti kultúrközpont, Balatonkeresztúr