Balatongyörök látnivalói

Tea Apartman Balatongyörök

Cím Balatongyörök Zsölleháti u.22. 46.763458 N, 17.346964 E
Útvonaltervezés
térkép
Keszthelytõl 8 km-re, Balatongyörökön található apartmanházunk, valamint a szomszédos telken egy különálló nyaralónk. Balatongyörök a Balaton part gyöngyszeme. A Szépkilátóról elénk tárul a Tapolcai-medence, a Szent-György hegy, a Badacsony és Szigliget. A környék települései tavasztól õszig folyamatosan kínálnak programokat a kikapcsolódni vágyó vendégeknek.
A strandon vizicsúszda , animációs programok, fa játszótér, röplabdapálya, büfék és csónakkölcsönzõ szolgálják a fürdõzõket.

A kikötõbõl naponta többször indulnak sétahajók Badacsonyba és Keszthelyre.

A községet ölelõ hegyek túrázásra kiválóan alkalmasak. A balatoni bringakörút hosszabb kerékpáros és gyalogos kirándulásokat is lehetõvé tesz. A sportolni vágyók több lehetõség közül is választhatnak: lovaglás, vitorlázás, horgászat, bowling, minigolf. A kultúra iránt érdeklõdõknek egész évben bõséges programokat kínál a környék, pl.: nyári színház a Festetics-kastély parkjában, Balaton Színház, különbözõ fesztiválok- és múzeumok

Tartalmas idõtöltést kínálnak a vidék termálfürdõi: Hévíz, Kehidakustány, Zalaszentgrót, Zalaegerszeg.

A szõlõtermesztésnek és borkészítésnek 2000 éves hagyománya van ezen a vidéken. A nyári szezonban borfesztiválok és a helyi borospincék várják a borbarátokat.

Családoknak, csoportoknak borkóstoló szervezését vállaljuk (Lekics- pince).
Kellemes pihenésükhöz összkomfortos klímás apartmanjainkkal szeretnénk hozzájárulni.
tea_apartman.webp tea_apartman_26.webp tea_apartman_23.webp teauj2.webp