Balatongyörök látnivalói

Sétahajó

Cím Balatongyörök Hajóállomás 46.750565 N, 17.355309 E
Kapcsolat Telefon: 83/346-008 Web: www.balatongyorok.hu
Érdemes kipróbálni a balatoni hajózást, hiszen egyedi élményt nyújt, különösen emlékezetes lehet kisgyermekek számára, akik akár a hajó kormányzását is kipróbálhatják.
A nyári melegben felüdülést is nyújthat a tó vizén szelni a habokat, hiszen a víz fölött szinte mindig van légmozgás. A kilátásról se feledkezzünk meg. Balatongyörök kikötőjéből is gyönyörű a panoráma, képzeljük el, milyen csodálatos lehet a tó belsejéből csodálni a látványt.

A kényelmes tempóban haladó hajót szinte ringatja a Balaton nyári vize, sirályok vijjogva követik utunkat, s szinte aranyként csillog a víz a nyári nap fényében.

Egy igazi balatoni nyaralásból nem maradhat ki a hajókázás.
A balatongyöröki hajóállomáson nyári szezonban megváltható a jegy minden menetrendszerű, valamint menetrenden kívüli hajóra. Menetrenden kívüli hajók nyári szezonban a bulihajó, valamint a sétahajó.

Sétahajók a balatongyöröki kikötőből főszezonban a hét minden napján, elő- és utószezonban szerdán és vasárnap 11 órakor közlekednek.
A bulihajó a főszezonban keddenként és szombatonként, 21. órai indulással közlekedik. Jegyek Széchenyi pihenőkártyával is fizethetők.
A sétahajók minimum 15 fő jelentkezése esetén indulnak. Csoportoknak előzetes bejelentkezés szükséges.
Sétahajó, Balatongyörök Sétahajó, Balatongyörök Sétahajó, Balatongyörök