Balatonfüred látnivalói

Annagora Aquapark

Cím Balatonfüred Fürdő u. 35. 46.948002 N, 17.872312 E
Kapcsolat Telefon: 30/670-7380 Web: www.annagora.com Email küldése
A Balatonfüreden található Annagora Aquapark egy olyan vízi élmény- és csúszdapark, ahol a család minden tagja megtalálja a számítását a legkisebbektől a felnőttekig! Aquaparkunkban az all in belépő megváltásával nem csak 12 felnőtt és 3 gyermek csúszdát használhatsz ki korlátlanul, hanem már a "csúszdamentes" belépőnkkel is pancsolhatsz a Dunántúl legnagyobb hullámmedencéjében, és a minden igényt kielégítő wellness részleget is kipróbálhatod.

Az Annagora fő attrakciói a vízicsúszdák, amik változatossága biztosítja, hogy a korlátlan csúszdahasználatot biztosító belépőkkel egész napon át egy percig se unatkozzunk. Csak néhány a beszédes elnevezések közül: Forgószél, Őrült folyó, Versenycsúszda, Turbó. Ha szereted ezt az élményt, tőlünk soha nem akarsz majd hazamenni!
A csúszdák mellett a medencék változatossága is egész napos pancsolást ígér. A hullámmedencével együtt összesen 11 medence áll a látogatók rendelkezésére, mintegy 2 400 m2-nyi vízfelülettel. Ezekben számos élményelem található, a gyermek élménymedencétől a lassú folyón át a hidromasszázsig.
A kicsikre külön is gondoltunk: gyermek csúszdák, pancsoló, kölyök hullámmedence, játszótér, baba-mama szoba, gyerekanimációs programok biztosítják, hogy az egész család kiválóan szórakozzon egész nap.

Az Annagorában a vendéglátásra sem lehet panaszunk: rengeteg különböző büfé és étterem várja az éhes csúszdázókat. A balatoni vendéglátás klasszikusai (hekk, lángos, hamburger) mellett az önkiszolgáló étteremben változatos fogásokat kóstolhatnak a látogatók, a grillteraszon pedig már az illatoktól is garantáltan megéhezünk!

Autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás ingyenes, és bőséggel áll rendelkezésre hely. Az Annagora megközelíthetősége egyébként is kiváló: Balatonfüred Tihany felőli végénél a körforgalomnál a domb irányába fordulunk, és egy-két száz méter után bal kéz felől már látszik a kitáblázott bejárat.

Szerencsére azoknak is van egy jó hírünk, akik a balatoni nyaralás közben hűvösebb időt fognak ki: a szezon minden napján üzemelünk, a fedett medencékben és a wellness részlegben pedig tárt karokkal várunk mindenkit, aki elmenekülne a hideg és az eső elől!
Annagora Aquapark, Balatonfüred Annagora Aquapark, Balatonfüred Annagora Aquapark, Balatonfüred Annagora Aquapark, Balatonfüred