Balatonalmádi látnivalói

Pinkóczi Csárda és Lovasudvar

Cím Balatonalmádi Vödörvölgyi u. 12. 47.036472 N, 17.994615 E
Mi az őszinte vendéglátásban hiszünk és a “jót jó áron” mottót szem előtt tartva és azon túl is arra törekszünk, hogy az ajándék tejszínhab tetején még egy meglepetés meggy is lehessen vendégeink számára. Mindezt tesszük egy csodás környezetben, ínyenc ételekkel, vérbő élőzenével, kreatív műsorokkal és a páratlanul tradicionális magyar virtussal.

Szerencsére nem vagyunk egyformák, ezért ízeinket és alapanyagainkat igény szerint úgy válogatjuk, hogy mindenféle étkezési szokásnak, intoleranciának, élelmiszer érzékenységnek meg tudjunk felelni. Így az évfordulók, szülinapok, céges rendezvények, baráti összejövetelek vissza nem térő pillanatait egy igazán felejthetetlen élménnyé tudjuk tenni mindenki számára. A mellékelt étlap éppen ezért csak egy ötletadó irányvonal, ami segít továbbgondolni a különböző lehetőségeket. Minden szíves megkeresésre egyedi ajánlatban válaszolok, de sort keríthetünk természetesen egy személyes egyeztetésre is.

Tisztelettel:
Albert Ervin
csárdagazda
Pinkóczi Csárda és Lovasudvar, Balatonalmádi Pinkóczi Csárda és Lovasudvar, Balatonalmádi Pinkóczi Csárda és Lovasudvar, Balatonalmádi